Feesten voor een goed doel

De Ronde Tafel 23 Dordrecht organiseert Everybody Famous omdat we zelf houden van een goed feest! En omdat we ons graag inzetten voor het goede doel, schenken we de opbrengst van ons feest ieder jaar aan een goed doel. Tijdens Everybody Famous 2019 reiken we een cheque uit aan organisaties die strijden tegen eenzaamheid onder ouderen in Dordrecht.

Upgrade jouw pakket met exposure en service

Upgrade jouw sponsorpakket met extra exporture en service. De opbrengst komt volledig ten goede aan de cheque die aan het goede doel wordt geschonken.

Uitverkocht

Bedrukte strandballen met ledlampjes

Uitverkocht

Polsbandjes bedrukt met jouw logo

Uitverkocht

Muntjes bedrukt met jouw logo

Uitverkocht

Bedrukte led light-sticks

Uitverkocht

Jouw bedrijfsnaam op foodstand

Ronde Tafel Dordrecht

De Ronde Tafel van Dordrecht bestaat uit een groep ondernemende, jonge mannen tot 40 jaar. Allen woonachtig of werkzaam in Dordrecht. Sinds de oprichting in 1949 heeft de Ronde Tafel Dordrecht al vele duizenden euro’s opgehaald voor verschillende goede doelen in Dordrecht en omgeving. Vol trots presenteren wij dit jaar de tweede editie van Everybody Famous! Naast dit feest organiseert de Ronde Tafel Dordrecht jaarlijks het evenement PK's voor Kids. Een toertocht met exclusieve boten en sportauto’s voor kinderen die langdurig onder behandeling zijn bij het Albert Schweizer Ziekenhuis.

Dak... Er... Af met Q5 New Style!

Q5 New Style is de ultieme combinatie van een dynamische live band versterkt door de beats van een DJ!

Bekijk de line-up