Steun het goede doel!

Feest, plezier en dansen tot in de kleine uurtjes, dat is Everybody Famous! Maar het feest heeft ook een belangrijke maatschappelijke functie. Door een kaart te kopen of als sponsor steun je het goede doel.

Word sponsor en steun het goede doel

Everybody Famous heeft een belangrijke maatschappelijke functie. Door een kaart te kopen of sponsor te worden, ben je verzekerd van een geweldige avond maar steun je ook het goede doel. Dit is wat je noemt verantwoord feesten! Onze cheque gaat dit jaar naar organisaties die strijden tegen eenzaamheid onder ouderen in Dordrecht! Wil je met jouw bedrijf ook sponsor van Everybody Famous worden?

Bekijk de sponsorpakketten

Famous strijd mee tegen eenzaamheid

Van alle Dordtenaren vanaf 19 jaar voelt 37 procent zich matig eenzaam en 11 procent sterk. En als er niets gebeurt, wordt het probleem de komende decennia alleen maar groter. Dordrecht heeft daarom de aanval op eenzaamheid ingezet. Onder meer het thema van The Passion #Jebentnietalleen werd aangegrepen aan om meer aandacht te krijgen voor het probleem. Tijdens Everybody Famous 2019 reiken we een cheque uit aan organisaties die strijden tegen eenzaamheid onder ouderen in Dordrecht.

Ronde Tafel Dordrecht

De Ronde Tafel van Dordrecht bestaat uit een groep ondernemende, jonge mannen tot 40 jaar. Allen woonachtig of werkzaam in Dordrecht. Sinds de oprichting in 1949 heeft de Ronde Tafel Dordrecht al vele duizenden euro’s opgehaald voor verschillende goede doelen in Dordrecht en omgeving. Vol trots presenteren wij dit jaar de tweede editie van Everybody Famous! Naast dit feest organiseert de Ronde Tafel Dordrecht jaarlijks het evenement PK's voor Kids. Een toertocht met exclusieve boten en sportauto’s voor kinderen die langdurig onder behandeling zijn bij het Albert Schweizer Ziekenhuis.

Ook sponsor worden?

Als sponsor van Everybody Famous strijd je mee tegen eenzaamheid onder ouderen in Dordrecht.

Bekijk de sponsorpakketten