Q5 New Style

De hoofdact van Everybody Famous is de verpletterende live coverband Q5 New Style. Zij gaan de O2-Accountants mainstage op z'n kop zetten met unieke mash-ups versterkt door de beats van een DJ in een visueel spektakel. Dze vijf getalenteerde entertainers nemen je mee in een unieke live dance experience. When DJ meets live band, live will never be the same!

Hoofdsponsors

Het succes van het Everybody Famous wordt mede bepaald door onze sponsors. Je kunt met jouw bedrijf het feest ook sponsoren.

Ook sponsor worden

The Partysquad

Ruben Fernhout en Jerry Leembruggen vormen samen de zeer populaire groep The Partysquad. Sinds 2009 is het duo goed voor vele internationale releases. The Partysquad is al tien jaar één van de meest populaire dj-formaties in Nederland. In 2008 besloten Ruben en Jerry dat ze zover waren om hun talenten ook internationaal te laten zien. Alleen kan succes niet altijd zonder tegenslagen komen, want op Ibiza kwam hun muzikale carrière onverwacht tot stilstand. Door een auto-ongeluk belande Jerry in een coma, met het resultaat dat The Partysquad, voor een tijd stil kwam te liggen. Maar Jerry gaf niet op, hij revalideerde langzaam en was in 2010 weer in staat om op te treden. Samen met Ruben maakte hij een glorieuze comeback, de wereld was er klaar voor om The Partysquad te omarmen.

De Grote Karaoke Show

Op Every Famous kan jij in de spotlight staan met een dikke live band achter je: De Grote Karaoke Show! Kies uit een lijst van 100 liedjes en bouw een feestje met deze strakke live Karaoke band. De tekst staat voor je neus en je hebt sowieso het publiek op je hand. Want wie wil er nou niet voor even de Backstreet Boys, Amy Winehouse, The Beatles of De Jeugd van Tegenwoordig zijn? Pak de spot en steel de show in de Powerstage van Bibelot!

Jeroen Nieuwenhuize

Al meer dan twintig jaar is Jeroen Nieuwenhuize als bekende dj werkzaam. In 1998 begon hij met de shows van Radio 538 en kwam zodoende ook op de radio. Jeroen was nog maar net begonnen met het radioprogramma 'Greatest Hits' of hij was ook al wekelijks te zien in het SBS-programma de Top 40 op televisie. Door het vertrek van Ruud de Wild bij Radio 538, kreeg hij de kans om de ochtendshow te gaan doen. Naast zijn radio carrière draait DJ Jeroen in verschillende binnen- en buitenlandse clubs. In de zomer- en wintersportvakanties zet hij vele clubs op z’n kop.

DJ Denman

Op 17 november wordt de EMS Powerstage geopend door DJ Denman. Hij heeft meerdere keren op Dancetour gestaan en sinds 2008 is hij host-dj in Merz met twee eigen avonden. Door de jaren heen is hij een allround DJ geworden die bijna alle stijlen aankan. Op 17 november gaan jullie een lekkere mix van deep house, house en trance van hem horen.

Wessel S

De afsluiter van de EMS Powerstage is de Dordtse Wessel S. Hij stond de afgelopen jaren met zijn eclectische sounds al op vele festivals als Latin Village, Crazy Sexy Cool, Vestival en Dancetour. In zijn eigen Dordrecht zal hij vast de sterren van de hemel draaien.

Programma

Drie zalen, één groot feest! Hieronder het programma van Everybody Famous 2018.

Dak... er... af
voor het goede doel!

Q5 New Style is de ultieme combinatie van een dynamische live band versterkt door de beats van een DJ!

Bekijk het feestprogramma
Top