Helianthus, een inloophuis in Dordrecht voor mensen met kanker

Het goede doel van Everybody Famous is dit jaar Inloophuis Helianthus. Een plek waar mensen met kanker en hun naasten kunnen praten over hun ziekte of juist afleiding zoeken. Zo biedt Helianthus haar gasten activiteiten als yoga, massages en een zanggroep. Het inloophuis is gevestigd op een steenworp afstand van Bibelot op de Singel in Dordrecht. Helianthus is een prachtig doel om in de spotlights te zetten. We willen alle sponsoren en gasten bedanken die het mogelijk maken om Helianthus een mooi geldbedrag te overhandigen waarmee zij hun waardevolle werk kunnen doen!

Wist je trouwens dat Helianthus volledig draait op vrijwilligers en nog hard op zoek is naar gastvrouwen/-heren. Interesse? Stuur dan een mail naar info@inloophuishelianthus.nl.

Hoofdsponsors

Het succes van het Everybody Famous wordt mede bepaald door onze sponsors. Je kunt met jouw bedrijf het feest ook sponsoren.

Ook sponsor worden

Ronde Tafel 23 Dordrecht

De Ronde Tafel van Dordrecht bestaat uit een groep ondernemende, jonge mannen tot 40 jaar. Allen woonachtig of werkzaam in Dordrecht. Sinds de oprichting in 1949 heeft de Ronde Tafel Dordrecht al vele duizenden euro’s opgehaald voor verschillende goede doelen in Dordrecht en omgeving.

Na 20 succesvolle edities van het Motown Feest werd het tijd voor een nieuw feest met een nieuw thema. Vol trots presenteren wij dit jaar Everybody Famous!

Naast dit feest organiseert de Ronde Tafel Dordrecht jaarlijks het evenement PK's voor Kids. Een toertocht met exclusieve boten en sportauto’s voor kinderen die langdurig onder behandeling zijn bij het Albert Schweizer Ziekenhuis.

Opgericht in

0

Actieve leden

0

Goede doelen

+0

Geschonken

± €0

Steel jij de show?

De spot is op jou gericht, het publiek schreeuwt je naam, en jij... jij steelt de show! Samen met De Grote Karaokeshow maken we er een onvergetelijk feestje van!

Bekijk het feestprogramma
Top